Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τατσόπουλος: “Είμαι κοντά στο Ποτάμι” – Σώπα καλέ…

Τατσόπουλος: “Είμαι κοντά στο Ποτάμι” – Σώπα καλέ…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πέτρος Τατσόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Μεγάλες στιγμές βιώνει ο νεοφιλελεύθερος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος βρήκε επιτέλους τον πολιτικό χώρο που του ταιριάζει. Για αυτό και δήλωσε ότι είναι «κοντά στο Ποτάμι».

«Είμαι κοντά στο Ποτάμι, δεν θα αυτοπροταθώ», σημείωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής, ο οποίος το περασμένο Σάββατο είχε πει ότι το Ποτάμι προσπαθεί να φέρει κοντά τους προοδευτικούς φιλελεύθερους με τους μεταρρυθμιστές αριστερούς. Ανέφερε ακόμη ότι θα είναι στη Βουλή για να εκφράσει «τη μεγάλη συμμαχία και το 51% του ελληνικού λαού».

Προφανώς ο άνθρωπος είχε από μικρός πρόβλημα στην αριθμητική, αφού οι νεοφιλελεύθεροι και οι μεταρρυθμιστικές τους “τσόντες” από την “αριστερά” δεν άθροισαν ποτέ πάνω από 5%.

Ειδικά τώρα που το Ποτάμι στα μυστικά γκάλοπ έχει πέσει στο 2,5%, αφού μετά τις εκλογές και τα πρωινά (με φρούτα) του “πρωταγωνιστή” με τον Γερμανό πρέσβη, ακόμα και όσοι παρασύρθηκαν από τον τηλεαστέρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν ποιους και τι ψήφισαν.

Αλλά εντάξει! Υπάρχει κι ένας Τατσόπουλος για να γελάμε… Μόνο να προσέχει ο Αλέξης Τσίπρας, γιατί αυτός τον έβαλε στη Βουλή, να προσέχει με τους Χριστόπουλους και τους Κρίτωνες που μαζεύει, μην έχουμε κι άλλους Τατσόπουλους να… ποταμιάζουν!

Σχετικά άρθρα