Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λοβέρδος προς ΝΑΤΟ: Παντελώς παράνομη η φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Λοβέρδος προς ΝΑΤΟ: Παντελώς παράνομη η φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Ανδρέας Λοβέρδος, Γενς Στόλτενμπεργκ, Δημήτρης Κουκλατζής, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), ΠΑΣΟΚ, Τουρκία, Φυλακές,

Το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, έθεσε στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ, ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η φυλάκιση είναι παντελώς παράνομη γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα του ανθρώπου και το κράτος δικαίου.

Απευθυνόμενος στον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ σημείωσε πως «επί του θέματος έχουν γίνει δυο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, αφενός από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αφετέρου από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης».

«Η φυλάκιση είναι παντελώς παράνομη γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα του ανθρώπου και το κράτος δικαίου. Δεν ζητάμε, ως Ελληνική Αντιπροσωπεία, να υιοθετήσετε σήμερα ένα ψήφισμα, ωστόσο θα ήταν πολύ σημαντική μια σχετική δήλωση του Γενικού Γραμματέα κ. Στόλτενμπεργκ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα