Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καράογλου πρόθυμος να συνεργαστεί με τον… διάβολο, δηλ. με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Καράογλου πρόθυμος να συνεργαστεί με τον… διάβολο, δηλ. με τον ΣΥΡΙΖΑ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θόδωρος Καράογλου, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο ένας μετά τον άλλο, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, δηλώνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη Φωτεινή Πιπιλή και Θόδωρος Καράογλου δήλωσε:

«Να συνεργαστούμε αν χρειαστεί ακόμη και με το διάβολο», δήλωσε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θεσσαλονίκης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο Θόδωρος Καράογλου σημείωσε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει πρώτα να κοιτάξει τα εσωτερικά του θέματα και τις πολλές συνιστώσες που υπάρχουν εντός του.

«Τα κόμματα υπηρετούν το έθνος, τους πολίτες, την πατρίδα, αν υπάρξει ανάγκη να συνεργαστούμε υπό προϋποθέσεις με όλους».

«Αυτό τον καιρό όμως αυτό που προέχει είναι να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» ξεκαθάρισε ο κ. Καράογλου και τόνισε ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές αυτό το χρονικό διάστημα καθώς θα πρέπει να διασφαλιστεί η σταθερότητα.

Κατά την άποψη του κ. Καράογλου υπάρχουν συνάδελφοί του και σε άλλα κόμματα που εκτιμούν ότι δεν πρέπει να πάει η χώρα σε εκλογές.

Για τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καράογλου δήλωσε ότι είναι θετικός ωστόσο σημείωσε ότι στις παρούσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει πρόεδρος από τον Κεντροδεξιά. «Υπάρχου βουλευτές από άλλα κόμματα που δεν έχουν ξεπεράσει κάποιες κομματικές αγκυλώσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καράογλου μιλώντας για κομματικές συνεργασίες χαρακτήρισε αναγκαίο κακό την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «πριν από δύο χρόνια κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ. Ξεπεράσαμε όμως τα όποια προβλήματα και συνεχίζουμε τον αγώνα για τη χώρα».

Σχετικά άρθρα