Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη Δευτέρα ο Κοτζιάς στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες

Τη Δευτέρα ο Κοτζιάς στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιράν, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, Νίκος Κοτζιάς, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί πρόγευμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ, λίγα εικοσιτετραώρα, μετά την τριμερή συνάντηση για το ονοματολογικό που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Ιράν, το νέο πλαίσιο σχέσεων της Ε.Ε. με τις χώρες της Αφρικής, της Καραϊβικής και του Ειρηνικού (ΑΚΕ) μετά το 2020, καθώς και η κατάσταση που επικρατεί στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Θα διεξαχθεί, επίσης, συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, ενώ, στο πλαίσιο γεύματος εργασίας, θα συζητηθεί το θέμα των εξελίξεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Σχετικά άρθρα