Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπάρχει κόμμα με το οποίο δεν θέλει να συνεργαστεί ο Ανδρέας Λοβέρδος

Υπάρχει κόμμα με το οποίο δεν θέλει να συνεργαστεί ο Ανδρέας Λοβέρδος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Λοβέρδος, Ελιά, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που ήταν ΠΑΣΟΚ, έφυγε να κάνει δικό του κόμμα “Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα”, ξαναγύρισε στο ΠΑΣΟΚ – Ελιά, συνεργάστηκε με την ΔΗΜΑΡ και την “επάρατο Δεξιά” όπως έλεγαν παλιά στο ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζει ότι υπάρχει ένα κόμμα με το οποίο δεν θέλει να συνεργαστεί.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει αρνητικός σε οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Σε σχετική ερώτηση είπε πως «με τα δεδομένα πού έχουμε, σε καμία περίπτωση. Θεμελιώνω την άρνησή μου σε δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά τις θέσεις του και τη ρητορική του. Δεν συμμερίζεται ούτε και αυτόν τον αγώνα για τη διευθέτηση του δημόσιου χρέους. Σε κανένα θέμα δεν μπαίνει «κάτω από τη μπάρα» για να σηκώσουμε τα κοινά βάρη της χώρας και των πολιτών. Κι ο δεύτερος, σχετίζεται με ένα ζήτημα πολιτικής αξιοπρέπειας: όποιο στέλεχος του χώρου μας προτείνει διάλογο μαζί τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν με απρέπεια και εξευτελιστικούς όρους. Δεν τίθεται λοιπόν τέτοιο ζήτημα, εξ αντικειμένου άλλωστε».

Σχετικά άρθρα