Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτιές ανάβει ο Αντώναρος με το όνομα του νέου Επιτρόπου

Φωτιές ανάβει ο Αντώναρος με το όνομα του νέου Επιτρόπου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κούρκουλας, Ευάγγελος Αντώναρος, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μαρία Δαμανάκη, Ντόρα Μπακογιάννη,

Φωτιές βάζει μέσω του twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος όσον αφορά το θέμα του έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται την 1 Ιουλίου να ανακοινώσει το νέο όνομα.

Μέχρι στιγμής η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δημοσιοποιήσει την ξεκάθαρη πρόθεσή της να πάει στις Βρυξέλλες και ο πρωθυπουργός δεν της το έχει αποκλείσει.

Επίσης η Μαρία Δαμανάκη έχει επίσης δηλώσει επίσημα και προεκλογικά μάλιστα ότι θέλει να συνεχίσει το έργο της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η σφήνα της τελευταίας στιγμής είναι ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Δημήτρης Κούρκουλας που δεν το έχει δηλώσει δημόσια αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το έχει πει εκεί που πρέπει. Στον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, διατύπωσε τη δική του πρόβλεψη για την τελική έκβαση της μάχης για το αξίωμα του Έλληνα Επιτρόπου στις Βρυξέλλες, χωρίς ωστόσο να σταθεί σε ονόματα.

“Αίσθηση μου και μάλιστα έντονη: Το όνομα του επόμενου Επιτρόπου της χώρας μας στην ΕΕ θα είναι εντελώς αναπάντεχο…Οχι. Εικασιες δεν θα κάνω”, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter δείχνοντας τον Δημήτρη Κούρκουλα ως πιθανότερο ή κάποιον άλλον που θα είναι αναπάντεχο και για τους… τρεις.

Σχετικά άρθρα