Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία για το σκάνδαλο Novartis

Η ΝΔ θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία για το σκάνδαλο Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ, Φαρμακοβιομηχανία, Χρήστος Μαντάς,

Την αποχώρηση της ΝΔ από την ψηφοφορία προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας κατά την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για το σκάνδαλο της Novartis.

Το πρόβλημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ψηφοδέλτιο στην ψήφο για το «όχι» αναγράφει ότι οφείλεται σε αναρμοδιότητα της Βουλής.

Ο Ν. Δένδιας ζήτησε να αλλάξει το ψηφοδέλτιο και να βγει η επεξηγηματική παρένθεση δηλώνοντας ότι «δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να τοποθετηθούμε επί του ψευδεπίγραφου διλήμματος».

«Το ψηφοδέλτιο στην υπόθεση Παπαντωνίου έγραφε λόγω αναρμοδιότητας της Βουλής και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε αυτό συμφώνησαν και σε αυτό ψήφισαν. Πώς αυτό ξαφνικά γίνεται αντισυνταγματικό μόνο η ΝΔ μπορεί να το εξηγήσει γιατί έχει άλλα σχέδια» του απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

«Στην περίπτωση Παπαντωνίου υπήρξε καταφανώς λάθος» ομολόγησε ο Ν. Δένδιας. «Ακούσαμε πρωτοφανή πράγματα που θα γραφτούν στην ιστορία» σχολίασε ο Χρ. Μαντάς.

Σχετικά άρθρα