Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δανέλλης: Είμαι κατά των εκλογών τώρα – Θα φέρουν νέα προβλήματα

Δανέλλης: Είμαι κατά των εκλογών τώρα – Θα φέρουν νέα προβλήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σπύρος Δανέλλης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Κατά της διεξαγωγής εκλογών αυτή την περίοδο τάχθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν μου φέρνουν τίποτα θετικότερο αλλά φέρνουν νέα προβλήματα. Το τελευταίο που θα βοηθούσε είναι η αποσταθεροποίηση» είπε ο κ. Δανέλλης.

«Η έξοδος από το Μνημόνιο δεν περιμένει. Θα πάμε σε άλλα αδιέξοδα λόγω του εκλογικού νόμου. Η επόμενη κυβέρνηση δεν μου εγγυάται ότι θα έχουμε ομαλή έξοδο από τα Μνημόνια» πρόσθεσε.

Γι’ αυτό, είπε ο κ. Δανέλλης, έχουμε συμφωνήσει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων ότι θα πρέπει στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση να κατοχυρώσουμε την ομαλή ολοκλήρωση των τετραετών θητειών τον κυβερνήσεων.

Στο ερώτημα, δε, για το πότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές ο κ. Δανέλλης απάντησε ότι «από άποψη αρχή (η κατάλληλη στιγμή) είναι τον Οκτώβριο του 2019. Δεν βλέπω κίνδυνους τότε».

Αν και ξεκαθάρισε, τέλος, ότι ο ίδιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν θεωρώ οτι θα πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική δεξιά έως ακροδεξιά ΝΔ με ένα ανυπρακτο κέντρο που παλεύει να βρει την ισορροπία του».

«Δεν είναι ακροδεξιά το σύνολο της ΝΔ αλλά οι πολιτικές επιλογές τείνουν προς τα εκεί» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Σχετικά άρθρα