Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Νικολά Ντιμιτρόφ στο Σούνιο

Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Νικολά Ντιμιτρόφ στο Σούνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Visegrad-4 plus Balkan-4 plus Υπουργική Συνάντηση, Γιώργος Παπανδρέου, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ΠΑΣΟΚ, Σκόπια, Σοσιαλιστική Διεθνής, Σούνιο,

Με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Σούνιο, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η συνάντηση Παπανδρέου-Ντιμιτρόφ πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στο Σούνιο και όπως ανακοινώθηκε από το ΚΙΔΗΣΟ, οι δύο άνδρες συζήτησαν «για την ειρήνη και την σταθερότητα στα Βαλκάνια».

Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του Νίκολα Ντιμιτρόφ ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει την Παρασκευή στη 2η Υπουργική Συνάντηση των χωρών του Visegrad καθώς και των Βαλκανικών κρατών μελών της ΕΕ.

Στην συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως παρατηρητές και τα υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ κράτη των Δυτικών Βαλκανίων.

Το Σάββατο ο ΥΠΕΞ της πΓΔΜ θα συναντηθεί με τον Νίκο Κοτζιά και τον Μάθιου Νίμιτς.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, θα συναντηθεί την Παρασκευή το απόγευμα και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Παπανδρέου το επόμενο διάστημα σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία και την Κύπρο ενώ θα μεταβεί στην Αμερική και την Κίνα για διεθνείς επαφές.

Σχετικά άρθρα