Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Το στόμα μου δεν μπορεί να το κλείσει κανείς” – πυρ και μανία ο Κικίλιας

“Το στόμα μου δεν μπορεί να το κλείσει κανείς” – πυρ και μανία ο Κικίλιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Νέα Δημοκρατία,

Εξηγήσεις για την παρουσία του σε λίστα προσώπων που ελέγχονται για εμβάσματα στο εξωτερικό έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, εκφράζοντας την πικρία του και προειδοποιώντας όσους συντηρούν το όλο θέμα περί εμπλοκής του σε φοροδιαφυγή.

«Στεναχωρήθηκα και πικράθηκα… Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια έχει πάντα τον τρόπο να φαίνεται», είπε και ξεκαθάρισε: «Όλα τα χρήματα μου είναι σε ελληνικές τράπεζες, έχω ελεγχθεί χιλιάδες φορές και κάνω φορολογική δήλωση από το 1992. Η οικογένεια μου είχε ένα παραλιακό οικόπεδο, το οποίο εκποίησε δύο χρόνια πριν εκλεγώ βουλευτής το 2010 και αποφάσισαν οι γονείς μου να στείλουν τα λεφτά στην Κύπρο. Είμαι συνδικαιούχος σε αυτό και το ποσό που μου αναλογεί είναι 560.000 ευρώ, πέντε μήνες πριν βγω βουλευτής, το επέστρεψα σε ελληνικές τράπεζες, όπως και οι γονείς μου. Τα χρήματα μας είναι όλα εδώ, είναι στο πόθεν έσχες μου, είναι φορολογημένα».

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως έχει καταθέσει φάκελο με στοιχεία στην ΔΟΥ Γλυφάδας για να ελεγχθεί, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Προειδοποίησε μάλιστα όσους συντηρούν το θέμα: «Ακόμη δεν γνωρίζω από πού εκπορεύεται το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα το ανακαλύψω. Δεν θυσιάζεται εύκολα ο Κικίλιας. Δεν θα ρίξω λάσπη στον ανεμιστήρα. Το στόμα μου δεν μπορεί να το κλείσει κανείς».

Σχετικά άρθρα