Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καρφιά” Δανέλλη και Ποταμιού σε Φώφη: Εθνικά επικίνδυνη η πρόταση για εκλογές

“Καρφιά” Δανέλλη και Ποταμιού σε Φώφη: Εθνικά επικίνδυνη η πρόταση για εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Δανέλλης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Φώφη Γεννηματά,

Σαφείς αποστάσεις από την ξαφνική πρόταση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά για εκλογές άμεσα τηρεί ως φαίνεται το Ποτάμι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο βουλευτής του, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος δεν παρέλειψε να απευθύνει και τις βολές του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Δανέλλης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Απευθείας” ερωτηθείς για την αιφνίδια πρόταση Γεννηματά, η οποία συνόδευε την πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την έξοδο από το μνημόνιο, υπογράμμισε τη διαφωνία του Ποταμιού με το επίμαχο αίτημα, υπογραμμίζοντας ότι “δεν είναι εθνικά επωφελές” και κάνοντας λόγο για “μη ρεαλιστική πρόταση”.

“Επικοινώνησα με τον πρόεδρό μας. Η ταπεινή μου άποψή μου και για το Ποτάμι η άποψη είναι είναι ότι δεν είναι εθνικά επωφελές να σηκώνουμε ζητήματα εκλογών και η εκλογολογία βλάπτει σε μια τόσο εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία”.

Ωστόσο, ο βουλευτής του Ποταμιού προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, τονίζοντας πως “προφανώς υπάρχει ζήτημα” με την επίμαχη πρόταση της κας Γεννηματά και επισημαίνοντας πως “χρειάζεται να αναπτύξουμε μια ενιαία αντίληψη”, επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις πληροφορίες που θέλουν την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να προχωρά στην επίμαχη πρόταση χωρίς να έχει πάρει τη σχετική έγκριση από το πολιτικό Συμβούλιο.

“Η αντίληψη που έχω είναι ότι δεν είχε ενημερωθεί κανείς πριν στο αρμόδιο όργανο στο Κίνημα Αλλαγής. Να σας πω και κάτι άλλο. Υπάρχει άλλη μια διάσταση που δημιουργεί αντιφάσεις που δεν είναι ότι το καλύτερο σε αυτή τη φάση και για το μήνυμα που στέλνεται στους πολίτες και για την αξιοπιστία μας. Το ότι πριν λίγες μέρες η κ.Γεννηματά κατέθεσε για το Κίνημα Αλλαγής την πρόταση για τα αναθεωρητέα άρθρα που κατά την άποψή μας βασική θέση είναι η πρόβλεψη να μην πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές πριν από το πέρας της 4χρονης κοινοβουλευτικής θητείας για να μην έχουμε αυτά όλα που έχουμε ζήσει στο παρελθόν.

“Θα πρέπει να μην εκφράζουμε μια πολυφωνία και μια διαφορετικότητα προς τους Έλληνες πολίτες όπως και εσείς διαπιστώσατε. Γι αυτό πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί. Είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν είναι θέμα τακτικής αλλά είναι θέμα στρατηγικής” κατέληξε ο κ. Δανέλλης.

Σχετικά άρθρα