Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στο ΠΑΣΟΚ: “Ξύλο” Βενιζέλου με Κωνσταντινόπουλο για αναδοχή

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στο ΠΑΣΟΚ: “Ξύλο” Βενιζέλου με Κωνσταντινόπουλο για αναδοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Καζάνι που βράζει είναι το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το νομοσχέδιο για την αναδοχή, καθώς ξέσπασε κόντρα μεταξύ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο βουλευτής του κόμματος επιτέθηκε μέσω Twitter στον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή την τοποθέτησή του νωρίτερα στη Βουλή, με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος να απαντάει σε υψηλούς τόνους.

«Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής Αρκαδίας.

Η επίθεση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ευ. Βενιζέλου, το γραφείο του οποίου εξέδωσε ανακοίνωση που απαντά στο βουλευτή:

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή».

Σχετικά άρθρα