Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Mητσοτάκης ζήτησε από δημοσιογράφο να μην καταγράφει τις απαντήσεις του (βίντεο)

O Mητσοτάκης ζήτησε από δημοσιογράφο να μην καταγράφει τις απαντήσεις του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λακωνία, Νέα Δημοκρατία,

O Κυριάκος Mητσοτάκης, κατά την παρουσία του τη Νεάπολη Λακωνίας ζήτησε από δημοσιογράφο να κλείσει το κασετοφωνάκι του και να μην καταγράφει τις απαντήσεις του.

Την καταγγελία έκανε ο ρεπόρτερ του τοπικού Μέσου που θέλησε να καλύψει την επίσκεψή του.

Ο δημοσιογράφος, Φώτης Κοντραφούρης, όπως αναφέρει το altsantiri.gr και ο Μανώλης Καλουδάς,καταγγέλλει – και μάλιστα με αποδείξεις αφού υπάρχουν video που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του – ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ζήτησε στην τελευταία του περιοδεία στη Λακωνία να κλείσει το δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι για να μην καταγράφει τις απαντήσεις του, ενώ λίγο νωρίτερα η «υπεύθυνη του Γραφείο Τύπου» της ΝΔ, όπως η ίδια είπε, έδωσε εντολή να του πάρουν τη συσκευή ηχογράφησης από το τραπέζι όπου βρισκόταν ο κ. Μητσοτάκης.

Εδώ είναι μετά το πρώην Δημαρχείο του τέως Δήμου Βοιών

Posted by Mousikos Palmos on Sunday, 29 April 2018

«Κάποια στιγμή και ενώ η συζήτηση ήταν σε εξέλιξη, είδα έναν κύριο – εικάζω ότι ήταν της προσωπικής του φρουράς – να παίρνει το δημοσιογραφικό μου κασετοφωνάκι από το τραπέζι.

Ζήτησα, στη συνέχεια, εξηγήσεις, όπως φαίνεται και στο video, από μια κυρία που φάνηκε να έχει σχέση με την επίσκεψη και μου είπε ότι ήταν η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου και ότι αυτή έδωσε την εντολή να φύγει από το τραπέζι το κασετοφωνάκι με το πρόσχημα ότι η σύσκεψη ήταν κλειστή», είπε αρχικά στο altsantiri.gr ο Φώτης Κοντραφούρης, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός Παλμός» στη Νεάπολη και συνέχισε: «Μετά, προσπάθησα να προσεγγίσω τον κ. Μητσοτάκη, ωστόσο κάποιος άνδρας, πιθανώς της ασφάλειάς του, προσπάθησε να μου κλείσει τον δρόμο.

Αφού τα κατάφερα και έφτασα κοντά του, τον καταγράψαμε ν’ απαντά σε κάποιες ερωτήσεις. Στη συνέχεια απάντησε και σε μια δικιά μου, αλλά όταν του ζήτησα να μου απαντήσει ακόμα μια, μου είπε να κλείσω το κασετοφωνάκι και αντί έστω ν’ απαντήσει, αυτός αποχώρησε από το σημείο».

Η Κυρία Πατριανάκου Φ. κάνει παρέμβαση για το καλώδιο

Posted by Mousikos Palmos on Sunday, 29 April 2018

Σε ερώτηση που του κάναμε γιατί πιστεύει ότι συνέβη όλο αυτό, μας απάντησε πως ο ίδιος δεν ξέρει. «Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν να τον ρωτήσω για σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Πάντως, το πρόγραμμά του δεν είχε ολοκληρωθεί για να εικάσω ότι δεν είχε χρόνο. Από εκεί ο κ. Μητσοτάκης πήγε στα καφενεία, όπου συνάντησε αρκετό κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, ο Φώτης Κοντραφούρης είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» αγνώστων το 2013, οι οποίοι πυροβόλησαν και κατέστρεψαν μηχανήματα αναμετάδοσης ραδιοφωνικού σήματος λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες του για κρίσιμα θέματα της περιοχής όπως οι καταπατήσεις, οι ανεμογεννήτριες και οι προσπάθειες ορισμένων να μετατρέψουν σε αγκυροβόλιο πλοίων τον όρμο της Νεάπολης.

Σχετικά άρθρα