Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Α. Λυκουρέντζος: Έρχονται νέες δικαστικές αποφάσεις, κίνδυνος “κοινωνικής αντιπαλότητας” μεταξύ κλάδων

Α. Λυκουρέντζος: Έρχονται νέες δικαστικές αποφάσεις, κίνδυνος “κοινωνικής αντιπαλότητας” μεταξύ κλάδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λυκουρέντζος, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Μισθοί,

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει μετά την απόφαση για αποκατάσταση των μισθών των δικαστικών στα προ μνημονίου επίπεδα.

Ο κ. Λυκουρέντζος έκανε λόγο για κίνδυνο δημιουργίας «κοινωνικής αντιπαλότητας» μεταξύ δικαστικών, ενστόλων, καθαριστριών και άλλων κλάδων, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο «δεν το χρειάζεται ο τόπος».

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Mega πρόσθεσε πως «προφανώς δε μπορεί να εξαιρείται ένας κλάδος» και επεσήμανε ότι οι δικαστικές αποφάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιηθούν, γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι.

«Γνωρίζετε ότι είναι δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα αλλά χωρίς τη δημιουργία πλούτου, η ικανοποίηση αυτών των αποφάσεων δημιουργούν “θέμα” στην τήρηση του προγράμματος και του προϋπολογισμού. Θα μπούμε σε δύσκολη και επικίνδυνη εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέτζος, ενώ σημείωσε πως πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται δικαστικές αποφάσεις υπέρ των γιατρών των πολυιατρείων.

«Η Ελλάδα χρειάζεται κοινωνική γαλήνη ηρεμία σταθερότητα και ψυχραιμία», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα