Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λυμπερόπουλος: Mητσοτάκης και Γεωργιάδης έχουν μπερδέψει την πολιτική με το μάνατζμεντ

Λυμπερόπουλος: Mητσοτάκης και Γεωργιάδης έχουν μπερδέψει την πολιτική με το μάνατζμεντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Θύμιος Λυμπερόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Κωστής Χατζηδάκης, Νέα Δημοκρατία,

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, με αφορμή ένα μήνυμα που έφτασε στο κινητό του, με αποστολέα τη ΝΔ, προκειμένου να ανανεώσει την κάρτα μέλους για να συμμετάσχει στις εσωκομματικές της εκλογές.

«Εδώ και χρόνια δεν είμαι μέλος της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και υποθέτω, ότι η λίστα που έχετε εκεί στην Πειραιώς, δεν έχει ανανεωθεί τις τελευταίες δεκαετίες», ανέφερε με ανακοίνωσή του ο κ. Λυμπερόπουλος, προσθέτοντας πως αυτοκινητιστές ταξί είναι έξαλλοι με το θράσος της ΝΔ να επικοινωνεί μαζί τους.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ καλεί τη ΝΔ να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της συρρίκνωσης και να επικοινωνεί «μόνο με αυτούς που σας ακολουθούν στον δρόμο της μετάλλαξης και της Πασοκοποίησης».

«Πώς θα βρούμε σημείο επαφής με τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Γεωργιάδη, τον Κώστα Α. Καραμανλή, την Ξαφά και τους υπολοίπους νεοφιλελεύθερους που έχουν μπερδέψει την πολιτική με το μάνατζμεντ;», καταλήγει στην αιχμηρή ανακοίνωσή του ο κ. Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Λυμπερόπουλου:

«Εδώ και χρόνια δεν είμαι μέλος της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και υποθέτω, ότι η λίστα που έχετε εκεί στην Πειραιώς, δεν έχει ανανεωθεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Επειδή περιέχει κι άλλους αυτοκινητιστές ταξί, όπως και μέλη των οικογενειών τους, οι οποίοι είναι έξαλλοι και μου καταγγέλλουν καθημερινά το θράσος και την προκλητικότητα σας να επικοινωνείτε μαζί τους, σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η λίστα, σας είναι παντελώς άχρηστη αφού οι ταξιτζήδες έχουμε αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία προ πολλού.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα της συρρίκνωσης και να επικοινωνείτε μόνο με αυτούς που σας ακολουθούν στον δρόμο της μετάλλαξης και της Πασοκοποίησης της παράταξης.

Ούτε εγώ, ούτε οι συνάδελφοί μου γίναμε ή θα γίνουμε συνένοχοι στην παραχάραξη της ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Πολύ σύντομα θα σας παραδοθούν, όχι μόνο και οι ελάχιστές κομματικές ταυτότητες που αντιστοιχούν σε ταξιτζήδες, αλλά και σαφέστατο μήνυμα να μην επικοινωνείτε μαζί μας για κανένα λόγο.

Είμαστε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που υποφέρει στο σύνολό της, από τα δικά σας μνημόνια και τις δικές σας πολιτικές, και παλεύουμε καθημερινά να επιβιώσουμε.

Δεν είμαστε εταιρία. Ούτε πολυεθνική. Φορολογούμαστε εδώ, στη χώρα μας. Πώς θα βρούμε σημείο επαφής με τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Γεωργιάδη, τον Κώστα Α. Καραμανλή, την Ξαφά και τους υπολοίπους νεοφιλελεύθερους που έχουν μπερδέψει την πολιτική με το μάνατζμεντ;».

Σχετικά άρθρα