Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καραμανλικοί για σενάριο Κωστόπουλου σε ΝΔ – Να πάρει το Υπουργείο Ξεβλαχέματος

Καραμανλικοί για σενάριο Κωστόπουλου σε ΝΔ – Να πάρει το Υπουργείο Ξεβλαχέματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Κωστόπουλος,

Με ένα εκτενές σχόλιό τους στην ιστοσελίδα τους στο Facebook και με εμφανώς σαρκαστική διάθεση “καραμανλικοί” εγκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Πέτρου Κωστόπουλου στα γαλάζια ψηφοδέλτια, σενάριο το οποίο φαίνεται πως κυοφορείται όπως προκύπτει από σειρά σχετικών ρεπορτάζ.

“Καλά κάνεις να αναθεωρήσεις για μας και να πάψεις να μας λες τρολάκια γιατί απ΄ότι βλέπεις, δεν χρειάζονται τρολάκια να σε τρολάρουν. Μια χαρά τρολάρεις τον εαυτό σου και μόνο σου” καταλήγουν στο σχόλιό τους, ενώ νωρίτερα με σκωπτικό τρόπο σχολιάζουν πως η επίμαχη πασοκογενής υποψηφιότητα θα μπορούσε να ηγηθεί ενός… “Υπουργείο Ξεβλαχέματος”.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο, όπως δημοσιεύθηκε από τον Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή στο Facebook:

Επιτέλους και μια κίνηση ουσίας από τον Κυριάκο. Όπως λέει το ρεπορτάζ, ένα από τα ονόματα που ενδεχομένως θα δούμε στο ψηφοδέλτιο της Β΄Αθηνών, θα είναι και αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου.
Βεβαίως, μπορεί να πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο και έχει ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ.

Παρ΄όλα αυτά όμως, εμείς εδώ οφείλουμε να κάνουμε πίσω. Και να συναινέσουμε σ΄αυτή την ομολογουμένως επιτυχημένη επιλογή του Κυριάκου. Γιατί μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να είναι ένας καραπασόκος, θα πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε την μεγάλη του προσφορά μέσω των περιοδικών του, τα οποία σύμφωνα με δική του μαρτυρία ξεβλάχεψαν πολλούς Έλληνες.

Και ίσως αυτό ήταν που έκανε Κλικ του Κυριάκου, στρόφαρε αμέσως το παλικάρι και με ταχύτατες κινήσεις κατάφερε να του αποσπάσει το πολυπόθητο ΝΑΙ. Τελικά, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις όραμα.

Γιατί αν ο Πέτρος Κωστόπουλος καταφέρει και εκλεγεί βουλευτής, κάτι που είναι το πλέον πιθανό, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει μία μεγάλη ευκαιρία να χτίσει επάνω του.

Καθώς, από τη στιγμή που δήλωσε πως θα φέρει το καινούργιο στην πολιτική, μπορεί κάλλιστα να πρωτοτυπήσει αν το κυβερνητικό του σχήμα περιλαμβάνει και το Υπουργείο Ξεβλαχέματος. Του οποίου επικεφαλής, δεν χρειάζεται να πούμε ποιός θα είναι.

Πραγματικά Κυριάκο, εδώ σου βγάζουμε το καπέλο. Πρόκειται περί κίνησης ΜΑΤ, κάτι που οφείλουμε να σου το αναγνωρίσουμε. Και καλά θα κάνεις και ΄συ να αναθεωρήσεις για μας και να πάψεις να μας λες τρολάκια. Γιατί απ΄ότι βλέπεις, δεν χρειάζονται τρολάκια να σε τρολάρουν. Μια χαρά τρολάρεις τον εαυτό σου και μόνο σου…

Σχετικά άρθρα