Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς ο Αλαφούζος θέλει να ρίξει τον ΠΑΟ – Ο ρόλος Μαρινάκη και το Μαξίμου

Πώς ο Αλαφούζος θέλει να ρίξει τον ΠΑΟ – Ο ρόλος Μαρινάκη και το Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Παναθηναϊκός,


Ξεδιάντροπα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι παίζει ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Έθνους.

Τι αναφέρει το ρεποτάζ του Έθνους

Ο εδώ και μήνες εξαφανισμένος από τα δρώμενα της ομάδας μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, δεν δείχνει σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να βοηθήσει την ιστορική ομάδα να βγει από το αδιέξοδο που ο ίδιος έχει οδηγήσει.

Άνθρωπος που έχει γνώση της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στον Ταϊλανδό επιχειρηματία Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ και τον ιδιοκτήτη του ομίλου Σκάι, με ενημέρωσε ότι ο τελευταίος όχι απλά δεν εμφανίζεται θετικός στο να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα στη ΄Β Εθνική.

“Έτσι όπως πάνε τα πράγματα η ομάδα θα υποβιβαστεί, εγώ θα βγάλω ορισμένα από τα χρήματα που έχω βάλει από τους παίχτες που θα πουλήσω και την ευθύνη για τον υποβιβασμό θα την χρεωθεί η κυβέρνηση. Εσύ τι θες μια ομάδα στην δεύτερη κατηγορία;”, φέρεται να απάντησε στον επιχειρηματία από την Ταϊλάνδη.

Αν οι παραπάνω πληροφορίες είναι ακριβείς, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο διάλυσης του Παναθηναϊκού, με σαφή πολιτική στόχευση.

Να στρέψουν δηλαδή οπαδούς της ομάδας εναντίον της κυβέρνησης.
Καλά θα κάνουν όσοι οραματίζονται τέτοιες ιστορίες, να γνωρίζουν ότι αν συμβεί κάποιο “ατύχημα” με τον σύλλογο, οι ευθύνες θα βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Η στάση αυτή της πλευράς Αλαφούζου έρχεται την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας για την κοινή πλεύση που έχει χαράξει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αρκετούς να κάνουν λόγο ακόμα και για καθοδήγηση.

Ασχέτως εάν κάτι τέτοιο ευσταθεί ή όχι, αποτελεί κοινή παραδοχή πως οι δύο Έλληνες επιχειρηματίες κερδίζουν με έναν σμπάρο δύο τριγώνια. Από τη μία ο κ. Μαρινάκης με την περαιτέρω αποδυνάμωση του ΠΑΟ έχει έναν λιγότερο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019, από την άλλη αμφότεροι καταφέρνουν ένα ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση, η οποία ως κοινός εχθρός αποτελεί και τη μεταξύ τους συγκολλητική ουσία…

Σχετικά άρθρα