Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Παπακώστα ανακοίνωσε νέο φορέα – Πώς λέγεται και με ποιους μιλάει

H Παπακώστα ανακοίνωσε νέο φορέα – Πώς λέγεται και με ποιους μιλάει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπακώστα,

Την πολιτική της κίνηση (και όχι κόμμα, επί του παρόντος τουλάχιστον) ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη η διαγραφείσα από τη ΝΔ βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

Το όνομα αυτής, όπως είχε διαρρεύσει θα είναι ΝΕΟ (για προφανείς λόγους). Το ερώτημα είναι ποιοι τελικά θα συνταχθούν μαζί της;

Ο πρώην εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος είχε δηλώσει στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι συνομιλεί με την Παπακώστα και το βέβαιο είναι πως το ΝΕΟ φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης δυσαρεστημένων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 αργά το βράδυ της Δευτέρας, η Κατερίνα Παπακώστα έκανε γνωστό αρχικά πως το Ν.Ε.Ο. σημαίνει «Νέα Ελληνική Ορμή», κάνοντας λόγο για ισχύ, ορμή, σύγκρουση, ώθηση και αποτέλεσμα.

«Θέλουμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μία πολιτική δυναμική με τον νέο αυτό φορέα ο οποίος θα κινείται μεταξύ της μετριοπαθούς κοινωνικής δεξιάς και του κοινωνικού κέντρου, ενώ θα τάσσεται υπέρ του κοινωνικού φιλελευθερισμού, περιθωριοποιώντας τον αχαλίνωτο νεοφιλελευθερισμό προς όφελος του ανθρώπου», ανέφερε η πρώην «γαλάζια» βουλευτίνα, γνωστοποιώντας στη συνέχεια ότι είναι σε συνομιλίες με αρκετούς ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά και με τους Ευάγγελο Αντώναρο και Απόστολο Γκλέτσο.

Σχετικά άρθρα