Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αστακός” η παραλιακή ζώνη – Τι αποφάσισαν Τόσκας-δήμαρχοι

“Αστακός” η παραλιακή ζώνη – Τι αποφάσισαν Τόσκας-δήμαρχοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλιμος, Αστυνομία, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Νίκος Τόσκας, Παλαιό Φάληρο, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ενίσχυση αστυνομικών τμημάτων και περιπολιών στην παραλιακή ζώνη της Αττικής αποφασίστηκε στη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα και της ηγεσίας της αστυνομίας με τους δημάρχους των πέντε δήμων της παραλιακής ζώνης.

Όπως ανέφερε ο κ. Τόσκας, συζητήθηκαν τα προβλήματα της αστυνόμευσης εν όψει και της τουριστικής περιόδου που αρχίζει στην παραλία και συμφωνήθηκαν μέτρα που θα εφαρμοστούν άμεσα, ενώ στις 15 Μαΐου θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τους δημάρχους για να συζητηθεί ο απολογισμός των συγκεκριμένων μέτρων.

Τη συνάντηση είχε ζητήσει, ως παλαιότερος, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, και σε αυτήν συμμετείχαν οι δήμαρχοι Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος και Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μαζί με αντιδημάρχους.

Τα μέτρα προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με αστυνομικούς από τους 800 που αποδεσμεύτηκαν από τη φύλαξη στόχων και γραφεία.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, η τοποθέτηση των συγκεκριμένων αστυνομικών θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας με την εποπτεία ειδικής επιτροπής με επικεφαλής τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Σχετικά άρθρα