Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε η δήμαρχος Τήλου για την επίσκεψη Τσίπρα-Μπαζιάνα το Πάσχα

Τι είπε η δήμαρχος Τήλου για την επίσκεψη Τσίπρα-Μπαζιάνα το Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νησιά Αιγαίου, Πάσχα, Τήλος, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Σπουδαίο γεγονός χαρακτήρισε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τήλο το Πάσχα, η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά – Αλιφέρη, η οποία τόνισε ότι «ήταν συγκινητικές οι στιγμές που ζήσαμε» και επισήμανε πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε ξαναπάει εκεί και στο παρελθόν.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο νησί μας ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα. Είχε ξανάρθει στην Τήλο το 2006 για περίπου 10 ημέρες», δήλωσε η δήμαρχος του νησιού σε πρωινή εκπομπή του Epsilon.

«Υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση, οπότε το Πάσχα αποφάσισε να την αποδεχτεί και να έρθει για ήσυχες διακοπές για εκείνον και την οικογένειά του», συμπλήρωσε.

«Όλοι οι κάτοικοι τον αγκάλιασαν, τον δέχθηκαν ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους πιστεύω. Ήταν σπουδαίο γεγονός για το νησί μας, που είναι ξεχασμένο για χρόνια. Ήταν συγκινητικές οι στιγμές που ζήσαμε, αλλά θα ξεχωρίσω αυτή με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο των προσφύγων», τόνισε η κ. Καμμά – Αλιφέρη.

Με τη δήμαρχο να περιγράφει τη στιγμή που τη συγκίνησε περισσότερο: «Όλοι οι πρόσφυγες βγήκαν να τον καλωσορίσουν. Τα μικρά παιδιά τον είχαν περιτριγυρίσει και στο τέλος του χάρισαν μια ζωγραφιά, που απεικόνιζε την υδρόγειο, ανάποδα μάλιστα, με παιδικά χέρια να την κρατούν γύρω γύρω.

»Ο πρωθυπουργός μας είπε ότι και αυτός, όταν ήταν μικρός, είχε ζωγραφίσει την υδρόγειο ανάποδα και αυτό είναι συμβολικό».

Σχετικά άρθρα