Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Χρησιμοποιούν το όνομα του Καραμανλή για να βρεθεί προεδρική πλειοψηφία

Αντώναρος: Χρησιμοποιούν το όνομα του Καραμανλή για να βρεθεί προεδρική πλειοψηφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Κώστας Καραμανλής,

«Το όνομα του Κώστα Καραμανλή πέφτει τώρα στον «αγωνιστικό χώρο» προκειμένου να βρεθεί λύση ή να δημιουργηθούν εντυπώσεις ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή του Προέδρου. Είναι άδικο όμως αυτό προς το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού» δήλωσε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος υπογράμμισε ότι από τις πολλές συζητήσεις που έχει κάνει με τον Κώστα Καραμανλή έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν ενδιαφέρεται για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Είναι προσωπική μου εντύπωση, αλλά εκτιμώ ότι και άλλοι πραγματικοί συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή θα έχουν αποκομίσει την ίδια εντύπωση» τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Για τις αναφορές που προηγήθηκαν από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και νυν βουλευτές σχετικά με την προτίμησή τους στον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Αντώναρος σχολίασε πως απλά εξέφρασαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.

Όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να δέχεται πιέσεις από «καραμανλικούς» για να επιστρέψει ενεργά στην πολιτική και στο κόμμα ο κ. Αντώναρος σημείωσε: «Κανείς από εμάς τους Καραμανλικούς δεν αμφισβητεί την προεδρία του Σαμαρά στο κόμμα».

Σχετικά άρθρα