Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σ. Βούλτεψη: Μεταξύ Βάρκιζας και Ιουλιανών ο ΣΥΡΙΖΑ

Σ. Βούλτεψη: Μεταξύ Βάρκιζας και Ιουλιανών ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, ΠΑΣΟΚ, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική του τακτική αλλά και στους συνδικαλιστές που οργανώνουν απεργιακές κινητοποιήσεις με την έναρξη της συζήτησης του σχεδίου νόμου για τη «μικρή ΔΕΗ» στη Βουλή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Βούλτεψη διαβεβαίωσε ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων διασφαλίζονται πλήρως με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και διαμήνυσε πως «δεν έχει δικαίωμα κανείς να κατεβάζει διακόπτες» και να παρεμβαίνει σε πολιτικές αποφάσεις.

Η κυβέρνηση που είναι νόμιμα εκλεγμένη, κάνει τις σχεδιασμούς της «και δεν είναι υποχρεωμένη να τα βάλει προς έγκριση στους συνδικαλιστές», τόνισε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως τηρεί εμφυλοπολεμική στάση, λέγοντας συγκεκριμένα ότι η αντιπολίτευση «είναι μεταξύ Βάρκιζας και Ιουλιανών».

Υπερασπίστηκε την πολιτική των αποκρατικοποιήσεων, λέγοντας πως το κράτος «υπήρξε πάρα πολύ κακός επιχειρηματίας» και αυτός είναι ο λόγος που «όλος ο σοβαρός κόσμος έχει πάει σε ιδιωτικοποιήσεις».

Κληθείσα να σχολιάσει την κυβερνητική σύσκεψη που έγινε για το θέμα της ΔΕΗ τη Δευτέρα με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, η κ. Βούλτεψη είπε πως συσκέψεις «γίνονται και θα γίνονται» και πως τα όσα συζητήθηκαν εκεί θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν συζητηθεί στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση έχει επιλέξει οι δύο αρχηγοί να συναντιούνται τα δύο κόμματα να συναντιούνται. Δεν είναι ότι ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σχετικά άρθρα