Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Τήλο βρίσκεται οικογενειακώς από τη Μεγάλη Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Τήλο βρίσκεται οικογενειακώς από τη Μεγάλη Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δωδεκάνησα, Πάσχα, Τήλος,

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 5 Απριλίου 2018, έφθασε στη Ρόδο με την με αριθμό πτήση 202 της Olympic Αirways, o πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέττυ.

Ο πρωθυπουργός μετέβη αμέσως με σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο νησί της Τήλου, όπου και αναμένεται να παραμείνει έως και τη Λαμπρή Τρίτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έφθασε συγκεκριμένα στην Τήλο στις 11.30 το πρωί, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τα τέκνα του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, καλεσμένος του δημοσιογράφου και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Θανάση Καρτερού που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Λουμπάκη εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό Τήλου.

Στο νησί, παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και δεν περιλαμβάνει επίσημες συναντήσεις με αιρετούς παράγοντες ή φορείς, υπήρξε ιδιαίτερη προετοιμασία για την υποδοχή του.

Σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός φέρεται να επισκεπτόταν το νησί της Τήλου και κατά το παρελθόν με το παραπάνω φιλικό του ζευγάρι.

Κατά την άφιξή τους στο νησί, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με κάζουαλ ντύσιμο, εάν και δεν επιτράπηκε η λήψη φωτογραφιών από τους κατοίκους.

Ο πρωθυπουργός, κατά τις πληροφορίες του blackmonday.gr, θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «ΙΛΙΝΤΙ ΡΟΚ», όπου και έφθασε με τα πόδια από το λιμάνι, δίδοντας εντολή στα Ι.Χ. που τον περίμεναν να φύγουν άδεια..

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, πιθανώς να επισκεφθεί και το νησί της Νισύρου, ενώ στη Ρόδο θα βρίσκεται στις 16 και 17 Απριλίου 2018, σε επίσημη επίσκεψη, συμμετέχοντας στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σχετικά άρθρα