Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το αντίο Καμμένου στον Γεράσιμο Αγούδημο: “Ποτέ δεν αρνήθηκε δρομολόγιο με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες”

Το αντίο Καμμένου στον Γεράσιμο Αγούδημο: “Ποτέ δεν αρνήθηκε δρομολόγιο με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γεράσιμος Αγούδημος, Ελβετία, Εφοπλιστές, Κεφαλονιά, Νησιά Αιγαίου, Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Μέσω twitter ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποχαιρετά τον εφοπλιστή, Γεράσιμο Αγούδημοστο οποίο σημειώνει ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να κάνει δρομολόγιο με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

«Οφείλω τώρα που έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι ο Καπετάνιος Μάκης Αγούδημος ότι ανεξάρτητα όλων ποτέ δεν αρνήθηκε να κάνει δρομολόγιο με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες έστω για ένα ασθενή χωρίς αντάλλαγμα στο Αιγαίο. Καλό ταξίδι Καπτα Μάκη» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter.

Ο Γεράσιμος Αγούδημος, ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες εφοπλιστές, που συνδέθηκε κατά κύριο λόγο με τις εσωτερικές γραμμές στα νησιά μας, πέθανε στην Ελβετία, όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από την Κεφαλονιά σπούδασε ναυτιλιακά σε ιδιωτικό κολέγιο των Αθηνών, ενώ παράλληλα απασχολούνταν στην εταιρεία. Ένας παραδοσιακός εφοπλιστής, ιδιοκτήτης των πλοίων «GA Ferries», ξεκίνησε το 1989 στην ακτοπλοΐα με το «Νταλιάνα» και το «Μιλένα», ενώ στην συνέχεια προστέθηκε στο στόλο του η «Δήμητρα», τα ονόματα των τριών θυγατέρων του.

Το 1991 προστέθηκε στο στόλο του η επιβλητική «Ροδάνθη», προς τιμήν της συζύγου του Ροδάνθης Αγούδημου.

Σχετικά άρθρα