Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Τόσκας: Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας

Νίκος Τόσκας: Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αστυνομία, Εφημερίδα Νέα Σελίδα, Νίκος Τόσκας, Τρομοκρατία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακροδεξιάς τρομοκρατίας επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, καταγγέλλοντας παράλληλα τη Ν.Δ. ότι παλαιότερα η Αστυνομία έπαιρνε άδεια να επέμβει αναλόγως του ποιοι εμπλέκονταν.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω» στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, λέει συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ενώ αναφορικά με την εξέταση του υλικού για την οργάνωση Combat 18 σημειώνει ότι «το υλικό που έχει κατασχεθεί είναι μεγάλο και οι έρευνες θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη».

Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμάκωση της επιθετικότητας της Χρυσής Αυγής ο κ. Τόσκας λέει πως «δεν υπάρχει περίπτωση μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αφήσει τέτοιες δραστηριότητες να υπονομεύσουν τη δημοκρατία».

Παράλληλα, απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για θέματα ασφάλειας σημειώνει ότι «η ασφάλεια στη χώρα μας είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι στη δική της διακυβέρνηση» και συμπληρώνει:

«Παλιότερα η αστυνομία έπαιρνε άδεια προκειμένου να κάνει μια επιχείρηση ανάλογα με το ποιοι εμπλέκονταν».

Σχετικά άρθρα