Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης “ακροβάτης” – Ανέβηκε με σκάλα πάνω σε κλούβα των ΜΑΤ

Ο Λαφαζάνης “ακροβάτης” –  Ανέβηκε με σκάλα  πάνω σε κλούβα των ΜΑΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Συμβολαιογράφοι,

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 56, στην Αθήνα.

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και η ΛΑΕ για ακόμη μία Τετάρτη διαδήλωσαν ενάντια στους πλειστηριασμούς, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας παράλληλα να ακυρωθούν οι σημερινοί, προγραμματισμένοι, πλειστηριασμοί.

Ωστόσο, η επιχείρηση της Αστυνομίας αιφνιδίασε σήμερα τους διαδηλωτές αφού φτάνοντας στο συμβολαιογραφικό γραφείο βρήκαν μια κλούβα της ΕΛΑΣ η οποία τους είχε αποκλείσει την πρόσβαση.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πήγε από την πίσω πλευρά προκειμένου να καταφέρει να μπει μέσα στην πολυκατοικία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση με τους αστυνομικούς, ενώ στην συνέχεια ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας πήρε μια σκάλα και προσπάθησε να ανέβει πάνω στην κλούβα.

Εν τω μεταξύ, την ώρα που ο κ. Λαφαζάνης έκανε δηλώσεις, σχετικά με τους πλειστηριασμούς, μέσα από την στοά ακούστηκε πολύ δυνατά μουσική με το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Ήταν μια αγάπη δυνατή». Τότε, οι διαδηλωτές της ΛΑΕ και του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών άρχισαν να πετούν αβγά και να φωνάζουν μέσα από τα μεγάφωνα «Ντροπή στην κυβέρνηση που απαντάει με τον χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη».

Τα μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» και η ΛΑΕ υποστηρίζουν ότι γίνεται πλειστηριασμός ισόγειου καταστήματος 162,5 τμ στη Λάρισα, με 1η προσφορά στα 85.000 ευρώ για υποθήκη 138.000 ευρώ. Ωστόσο, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, τονίζει ότι σημερινός πλειστηριασμός αφορά οφειλή 469.000 ευρώ που προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου που καλύπτει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Σχετικά άρθρα