Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με Fake News και αερολογίες ο δυστυχής Κικίλιας προσπαθεί να κάνει «αντιπολίτευση» στα εθνικά θέματα

Με Fake News και αερολογίες ο δυστυχής Κικίλιας προσπαθεί να κάνει «αντιπολίτευση» στα εθνικά θέματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Κικίλιας, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Τουρκία,

Αν και επανειλημμένως έχει πιαστεί αδιάβαστος στα εθνικά μας θέματα ο Βασίλης Κικίλιας, επιμένει να αυτοεξευτελίζεται στην επιμονή του να έχει λόγο για πράγματα που αδυνατεί να κατανοήσει, μιας και από ό,τι φαίνεται στερείται της αντίληψης εκείνης για να μετέχει στην ουσία των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών θεμάτων.

Ωστόσο, ως άλλος «αήττητος» συνεχίζει να καλπάζει απτόητος στην οδό της υπονόμευσης της εθνικής συνοχής και ενότητας, ενώ κορυφώνεται η τουρκική προκλητικότητα, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα «άνθος» ακόμα στο μπουκέτο πατριδοκαπηλίας και αμετροέπειας που χαρακτηρίζει την έξαλλη νεοφιλελεύθερη ΝΔ.

Από την Πάτρα, όπου βρέθηκε το Σάββατο, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν υπάρχει εθνική γραμμή, διότι μέσα στην κυβέρνηση, άλλα πράγματα λέει ο υπουργός Εξωτερικών, άλλα λέει ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, άλλα λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης, τους αδειάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και άλλη πολιτική φανερή ή κρυφή έχει ο κ. Τσίπρας».

Προφανώς και ο άνθρωπος λέει λόγια του αέρα, αλλά έχει ενδιαφέρον η συνέχεια, όπου διασπείρει fake news ως άλλο τρολ. Αν και δεν θεωρούμε ότι είναι ικανός για κάτι περισσότερο από τον ρόλο του τρολ.

Αναφερόμενος στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς διαπραγματεύονται με μυστική διπλωματία, χωρίς να γνωρίζει ο ελληνικός λαός πώς και τι ακριβώς διαπραγματεύονται, αλλά προχωρούν κάτι το οποίο είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε αναντιστοιχία με την πλειοψηφία της κοινωνίας και αναρωτιέμαι ποια είναι η αιτία για να συμβαίνει αυτό και τι κρύβεται από πίσω».

Είναι προφανές, συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας, «ότι εμείς θέλουμε κάποια στιγμή να λυθεί αυτό το θέμα και να υπάρξει μία δίκαιη και βιώσιμη λύση, αλλά σε καμία των περιπτώσεων όμως σε βάρος του λαού μας, της ταυτότητάς μας, της συνείδησής μας και της Μακεδονίας μας».

Φυσικά και ψεύδεται ασυστόλως, αφού οι θέσεις της χώρας μας στο Σκοπιανό έχουν πλήρως δημοσιοποιηθεί και μπορείτε να τις διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Τι σκέφτεται ο Κοτζιάς για τα Σκόπια – Η Ελλάδα προκρίνει «Γκορναμακεντόνια» και όχι «Γκόρνα Μακεντόνια»

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε μια ακατανόητη και κενή περιεχομένου μπούρδα, ότι δηλαδή «έχουμε επισημάνει εδώ και πάρα πολλούς μήνες ότι η ελληνική κυβέρνηση διά των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν, μέσω των διπλωματικών σχέσεων, μέσω των διεθνών σχέσεων, μέσω των διμερών σχέσεων, αλλά και να θωρακίσει την άμυνά μας και να υπάρχει μία ενιαία στρατηγική για αυτά τα θέματα, έτσι ώστε να προλάβει κανείς, διότι η πρόληψη είναι ανώτερη της θεραπείας». Άλλα νέα; Όλα καλά στη ΝΔ;

Επίσης αναφερόμενος στους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, είπε ότι «ο πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με το ταξίδι του στην Αμερική και εμείς τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος, χρησιμοποιούμε όλες τις διασυνδέσεις τις οποίες έχουμε, είτε στην Ευρώπη, είτε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, είτε στο ΝΑΤΟ και όπου αλλού είναι δυνατόν, και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Θέλετε να δείτε ποιες διασυνδέσεις έχουν; Διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο τα ρεζιλίκια τους:

Εθνική Ντροπή! Ο Μητσοτάκης παρακάλεσε τον Εμίρη χρηματοδότη του Ερντογάν να μεσολαβήσει για τους στρατιωτικούς μας

Σχετικά άρθρα