Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος “σκότωσε” τα σενάρια κρίσης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους

Ο Καμμένος “σκότωσε” τα σενάρια κρίσης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ,

Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πείσμα όσων θέλουν να φτιάχνουν σενάρια θα συνεχιστεί ως το τέλος ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε, οι δύο στόχοι που έχει βάλει η κυβέρνηση, η κάθαρση και η έξοδος από τα μνημόνια, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.

Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι πλησιάζει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα φύγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Σε ό,τι αφορά την κάθαρση υποστήριξε ότι «με αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας, μιας έντιμης πολιτικής συνεργασίας σπάσαμε το κατεστημένο της μεταπολίτευσης. Οι υποθέσεις δεν μπαίνουν στο αρχείο. Όταν η δικαιοσύνη προσκρούει σε μεγάλους και επώνυμους δεν σταματά την διερεύνηση».

«Γι’ αυτούς τους στόχους η συνεργασία αυτή σε πείσμα όσων γράφουν σενάρια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους σε απόλυτο σεβασμό στις ‘κόκκινες γραμμές’ και τις διαφορετικές πολιτικές που από την αρχή θέσαμε έντιμα και ξεκάθαρα στην αρχή της συνεργασίας».

Σχετικά με τη συζήτηση για το «Μακεδονικό» ανέφερε ότι αυτή στα χέρια της ΠΓΔΜ. Οι συνταγματικές αλλαγές αποτελούν απόλυτη προϋπόθεση.

Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ο Π. Καμμένος είπε ότι «είμαστε σε πλήρη συνεννόηση και όσο κι αν προσπαθούν να βρουν διαφορές είμαστε απόλυτα συντονισμένοι με τον πρωθυπουργό και απόλυτα συντονισμένοι».

Κληθείς να σχολιάσει την τουρκική προκλητικότητα είπε «ότι αυτή ανησυχεί τους πάντες όλη την Ευρώπη».

«Σενάριο επιστημονικής φαντασίας» τα περί αποχώρησής του

Για “τμήμα ενός σεναρίου επιστημονικής φαντασίας”, μίλησε ο Π. Καμμμένος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, ερωτηθείς αν διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησής του και περί παρεξηγήσεων μεταξύ και βουλευτών.

Σχετικά με αυτά τα δημοσιεύματα, μίλησε για “φυλλάδα” που “προφανώς τη διαβάζει ο εκδότης της και ο κ. Μητσοτάκης”, προσθέτοντας ότι “σενάρια μπορεί να κάνουν διάφοροι”. “Θα στεναχωρηθώ πολύ να τους πω ότι θα τους στεναχωρήσουμε, γιατί οι προτεραιότητες που έχουμε βάλει και η εντολή που έχουμε λάβει από τον ελληνικό λαό είναι πολύ πιο ισχυρές από την επιστημονική φαντασία ή τον απόκρυφο πόθο κάποιων να γλιτώσουν και από την κάθαρση και από την έξοδο από την επιτροπεία.

Σχετικά άρθρα