Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΣΗΕΑ: Χυδαιότητα και εκβιασμός σε βάρος του Σακελλαρίδη

ΕΣΗΕΑ: Χυδαιότητα και εκβιασμός σε βάρος του Σακελλαρίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ΕΣΗΕΑ,

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ σχετικά με την καταγγελία που έκανε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης για εκβιασμό από δημοσιογράφο και την ακόλουθη δημοσιοποίηση – απάντηση από την ιστοσελίδα zougla.gr με «περίεργα βίντεο και σχόλια».

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για «φαινόμενα χυδαιότητας», «πολιτικό εκβιασμό» και «κατάπτυστη τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Εποπτικού Οργάνου Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ:

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη και η ιδιωτική ζωή είναι απόλυτα σεβαστά και απαραβίαστα. Φαινόμενα χυδαιότητας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αποκρούονται και καταδικάζονται από τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας. Στο πλαίσιο αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέα η περίπτωση του zougla.gr με αναφορά-προβολή σε περίεργα βίντεο και σχόλια, που δυστυχώς αναπαράγονται και από άλλα Μέσα, με προφανή τη σκοπιμότητα του πολιτικού εκβιασμού. Η κατάπτυστη αυτή τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που ήδη εξετάζει προηγούμενη ανάλογη περίπτωση, καλείται και πάλι να επιληφθεί».

Σχετικά άρθρα