Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Όσους πληρωμένους κονδυλοφόρους και να βάλει η ΝΔ δεν θα βρει κάτι επιλήψιμο (βίντεο)

Πολάκης: Όσους πληρωμένους κονδυλοφόρους και να βάλει η ΝΔ δεν θα βρει κάτι επιλήψιμο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Ξάνθος, Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Παύλος Πολάκης, Σκάνδαλο Novartis, Υπουργείο Υγείας,

Σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, στη συζήτηση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «επίδειξη πανικού από τους κ.κ. Σαμαρά και Γεωργιάδη και αυτό φαίνεται από την παρουσία μόνο έξι – επτά βουλευτών της ΝΔ».

Χαρακτήρισε γελοία την πρόταση της ΝΔ, κάτι που φαίνεται από ότι «κόλλησατε και μένα στο τέλος. Συλλογική είναι η απόφαση. Για μένα κάποιοι δεν είπατε και τίποτα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός για να προσθέσει πως «ότι και να κάνετε δεν χρωστάμε. Πάρτε το χαμπάρι. Δεν χρωστάμε. Θέλω να σας αφιερώσω μια μαντινάδα:

«Δεν θέλω δανεικά φτερά, πετώ με τα δικά μου, γι’ αυτό πολλοί ζηλεύουνε εμέ το πέταγμα μου».

Ο Παύλος Πολάκης συνέχισε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά «ξέρω γιατί με κατηγορείτε: Όχι από το ασύντακτο κείμενο του ανώνυμου καταγγέλλοντα.

»Μας κατηγορείτε γιατί, μας παραδώσατε νοσοκομεία με 740 εκατ. χρέη που ανέβηκε στα 945 το 2015, και εμείς τα εξαφανίσαμε.

Μας κατηγορείτε γιατί αναβαθμίσαμε την πρωτοβάθμια φροντίδα, γιατί έχουμε φέρει 13.500 άτομα στον χώρο της Υγείας. Μας κατηγορείτε γιατί διαγράψαμε τα χρέη των ανασφάλιστων.

Μας κατηγορείτε γιατί βάλαμε πάνω από 2.000 επικουρικούς γιατρούς στο ΕΣΥ και προκηρύξαμε ακόμη περισσότερες θέσεις. Μας κατηγορείτε γιατί αυξήσαμε τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Όπως είπε, η κυβέρνηση ήταν αυτή που άνοιξε το νοσοκομείο Σαντορίνης που ήταν έτοιμο από το 2009 «αλλά το κρατούσατε κλειστό για να το πουλήσετε και να γίνει ξενοδοχείο. Και βρήκατε ότι αυτός που στείλαμε είχε βουλκανιζατέρ.

Μας κατηγορείτε γιατί σπάσαμε το απόστημα και χύθηκε όλο το πύον από την off shore του υπουργείου Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ. Μας κατηγορείτε ότι αποκαλύψαμε το γλέντι της διαφημιστικής δαπάνης του ΚΕΕΛΠΝΟ και που ήταν η μέθοδος που εξασφαλίζατε τη συναίνεση από τα ΜΜΕ την περίοδο που ρίχνατε το ΑΕΠ της χώρας και ανεβάζατε την ανεργία. Και αποκαλύψαμε ότι φεύγανε τα 20χίλιαρα σαν χαλάζι», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα