Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας για τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μουλόπουλο

Τι έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας για τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μουλόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημοσιογράφοι, Εφημερίδες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,

«Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς έναν δικό σου άνθρωπο. Ο Βασίλης ήταν δίπλα μας όλα τα χρόνια της αναγέννησης και της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο twitter μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Μουλόπουλου.

«Με την οξυδέρκεια και τη σοφία του, με τη καυστική του πένα και τις ιδέες του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό το αίτημα για μια βαθιά ριζοσπαστική αλλαγή στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Καλό ταξίδι σύντροφε!» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος έφυγε από τη ζωή αργά τη νύχτα σε ηλικία 72 ετών.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Σπούδασε Οικονομία στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια της Χούντας δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο αντιδικτατορικό κίνημα και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα της Lotta Conitnua. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1981.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος είχε διετελέσει βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ από το 2009 – 2012. Υπήρξε πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής» και πρόεδρος του Δ.Σ. Left Media στο Κόκκινο.

Για πολλά χρόνια ήταν διευθυντής σύνταξης και αρθρογράφος στο Βήμα, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Σχετικά άρθρα