Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρελκυστική τακτική Μητσοτάκη: Δηλώνει πολύ ενοχλημένος για Δαβάκη, αλλά μένει στα λόγια

Παρελκυστική τακτική Μητσοτάκη: Δηλώνει πολύ ενοχλημένος για Δαβάκη, αλλά μένει στα λόγια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθανάσιος Δαβάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι),

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ ενοχλημένος για τις δηλώσεις του βουλευτή Θ. Δαβάκη, σύμφωνα με πηγές του κόμματος που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά αυτό το ζήτημα «ενδέχεται να έχει συνέχεια», μεταθέτοντας το στις ελληνικές καλένδες, όταν για το παραμικρό η ΝΔ ζητάει παραιτήσεις υπουργών της κυβέρνησης, αλλά και εκλογές.

Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σημειώνουν στη γαλάζια παράταξη ότι από τη μη αντίδραση Μητσοτάκη καθίσταται σαφές ότι έχει εντελώς διαφορετική στάση συγκριτικά με το πώς αντιμετώπισε στελέχη όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος και η Κατερίνα Παπακώστα οι οποίοι καρατομήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί αμφισβήτησαν την “προσωπική του επιλογή”, Άδωνι Γεωργιάδη και διαφορετική όταν πρόκειται για στελέχη που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά, όπως ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ για το σκάνδαλο Novartis και εν προκειμένω ο κ. Δαβάκης.

Υπενθυμίζεται ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, ανέφερε, μιλώντας στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς Λακωνίας, ότι «όσον αφορά στο πολιτικό κόστος που λέει κάποιος, παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω. Από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας.

»Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για πολιτικές και φοβόμαστε και τις ψήφους και δεν συμμαζεύεται.

»Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς -κι αν έχετε κανάν γνωστό να του το πείτε- αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα».

Σχετικά άρθρα