Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίθανη ατάκα Τζανακόπουλου: Η… πιτσαρία του Σαμαρά που έσκισε (βίντεο)

Απίθανη ατάκα Τζανακόπουλου: Η… πιτσαρία του Σαμαρά που έσκισε (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βίντεο, Δημήτρης Τζανακόπουλος,

Μία απάντηση από το παρελθόν επιφύλαξε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε σχετικά με μία επιλογή του Παύλου Πολάκη στο νοσοκομείο της Θήρας με αναφορά στον… Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε τι έχει να πει η κυβέρνηση για την τοποθέτηση στενού συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στη θέση του υποδιοικητή του νοσοκομείου Θήρας, καθώς πρόκειται για μηχανικό αυτοκινήτων.

Η απάντηση λοιπόν ήταν αποστομωτική και περιελάμβανε μία επική ατάκα του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος όταν είχε ερωτηθεί στο πλαίσιο συνέντευξης, τι προϋπηρεσία διαθέτει ώστε να τον εμπιστευτεί ο κόσμος για την πρωθυπουργία, είχε απαντήσει το αμίμητο «είχα μία πιτσαρία… που έσκισε».

Η απάντηση λοιπόν ήταν η εξής: «Ο κύριος Πολάκης έχει διορίσει ένα στέλεχος το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του και το οποίο προηγουμένως είχε μία μικρή επιχείρηση.

»Εδώ να σας πω την αλήθεια είχαμε μέχρι και πρωθυπουργό στη χώρα ο οποίος διαφήμιζε το γεγονός ότι είχε πιτσαρία.

»Δεν ξέρω αν πείραξε τόσο πολύ την αξιωματική αντιπολίτευση το γεγονός ότι ένας μικρός επιχειρηματίας βρίσκεται υποδιοικητής ενός νοσοκομείου».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα