Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μανταλένα Παπαδοπούλου: Σε «γραμμή» Ερντογάν ο Κυρανάκης της ΝΔ

Μανταλένα Παπαδοπούλου: Σε «γραμμή» Ερντογάν ο Κυρανάκης της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Νέα Δημοκρατία, Τουρκία,

«Ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε επί λέξει και μάλιστα φωνασκώντας έξαλλα: “Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ο κ. Καμμένος έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Μην παίζετε παιγνίδια στο Αιγαίο…”».

«Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής Ν.Δ. θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση, σε βαθμό κακουργηματικής ανοησίας, ότι για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα ευθύνεται η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και ειδικά του Υπ. Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου!

»Ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο και όχι η Τουρκία! Και όμως. Τη θέση αυτή εξέφρασε ο κ. Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της σημερινής Ν.Δ. και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης», τονίζει σε δήλωση της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε επί λέξει και μάλιστα φωνασκώντας έξαλλα: “Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ο κ. Καμμένος έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Μην παίζετε παιγνίδια στο Αιγαίο…”.

»Ανάλογες θέσεις έχουν εκφράσει κατά καιρούς ο κ. Ερντογάν, ο κ. Γιλντιρίμ και οι Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί.

»Οι Έλληνες πολίτες δεν περίμεναν ποτέ να ακουστούν τέτοιες απίστευτες μειοδοτικές θέσεις από ελληνικό κόμμα. Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης…», καταλήγει η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ.

Σχετικά άρθρα