Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προς παραίτηση η Αντωνοπούλου – Δυσαρέσκεια Τσίπρα για το επίδομα ενοικίου

Προς παραίτηση η Αντωνοπούλου – Δυσαρέσκεια Τσίπρα για το επίδομα ενοικίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ράνια Αντωνοπούλου,

«Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αναπληρωτή υπουργό, της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, από εκεί και πέρα περιμένουμε και τη δική της τοποθέτηση. Με αυτή την έννοια δεν θέλω να κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο», ήταν η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το θέμα της επιδότησης ενοικίου που λαμβάνει η αναπλ. υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, άφησε να εννοηθεί ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής της.

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «η γνώμη του πρωθυπουργού είναι ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει η χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, από εκεί και πέρα σας λέω ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει δείξει με σειρά ενεργειών της ότι προσπαθεί να εξορθολογήσει τα συστήματα των αμοιβών, τόσο των βουλευτών όσο και των υπουργών, με διατάξεις που αφορούν την φορολογική εξίσωση μεταξύ πολιτικών και όλων των υπολοίπων πολιτών, έχουμε πάρει πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή και νομίζω ότι αυτό είναι το κεντρικό στίγμα αυτής της κυβέρνησης».

Σχετικά άρθρα