Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λίγο σεβασμό από τον κύριο Τζιτζικώστα ζητά ο Άδωνις

Λίγο σεβασμό από τον κύριο Τζιτζικώστα ζητά ο Άδωνις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιάννης Ιωαννίδης, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,

Στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας εκτενώς τις εσωκομματικές αναταράξεις στη Νέα Δημοκρατία.

Ως προς το ζήτημα της διπλής υποψηφιότητας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο υπουργός Υγείας εξήγησε ότι στα κόμματα υπάρχει ιεραρχία και η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια ο Γιάννης Ιωαννίδης πρέπει να γίνει σεβαστή.

“Την εποχή αυτή δεν πρέπει να δημιουργούμε προβλήματα στον πρωθυπουργό, πρέπει να τον διευκολύνουμε” εξήγησε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι πολύ νέος και έχει δρόμο μπροστά του, ενώ προειδοποίησε ότι αν τελικά επιμείνει στη θέση του να είναι υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία, “θα βλάψει τις προοπτικές του για το μέλλον”.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα που θέλει τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να έχουν σταλεί 3,5 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης, ζητώντας να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Σχετικά άρθρα