Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής: Εγώ είμαι ο «Π.Κ.» στο έγγραφο του FBI για την υπόθεση Novartis

Κουρουμπλής: Εγώ είμαι ο «Π.Κ.» στο έγγραφο του FBI για την υπόθεση Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σκάνδαλο Novartis, Υπουργείο Ναυτιλίας, Φαρμακοβιομηχανία,

Την ύπαρξη αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα, στο έγγραφο του FBI για την υπόθεση Novartis, αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας το πρωί στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1 για την υπόθεση και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι αναφέρεται στην δικογραφία, ανέφερε: «Εγώ είμαι ο “Π.Κ.” που αναφέρει το έγγραφο του FBI».

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι ενημερώθηκε πρώτη φορά για την υπόθεση το 2014, όταν ο Μάριος Σαλμάς του είπε ότι οι Αμερικανοί ερευνούν τις πρακτικές της φαρμακοβιομηχανίας.

Ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε να αφήσουμε τη δικαστική έρευνα να ψάξει το θέμα και να μη βιαζόμαστε. «Θεωρώ ότι πολιτικές ευθύνες υπάρχουν. Ας μη βιαζόμαστε όμως» είπε χαρακτηριστικά.

«Από αυτή την ιστορία πρέπει να βγουν κάποια συμπεράσματα. Τι θα πάρει πίσω η Ελλάδα, όπως γίνεται σε άλλες χώρες και τι θα διεκδικήσει η χώρα μας όσον αφορά στην παραγωγή των φαρμάκων» πρόσθεσε ο υπουργός.

Σχετικά άρθρα