Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Παπαγγελόπουλος εξέθεσε Άδωνι – “Να ανοίξουν τα τηλέφωνά μου”

O Παπαγγελόπουλος εξέθεσε Άδωνι – “Να ανοίξουν τα τηλέφωνά μου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, Φάρμακα, Φαρμακοβιομηχανία,

Απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της ΝΔ περί παράνομων συνομιλιών του με την εισαγγελέα Διαφθοράς, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υπογράμμισε ότι δεν έχει κάνει απολύτως καμία παράνομη πράξη. Ο ίδιος ζήτησε μάλιστα να ανοίξουν τα τηλέφωνά του ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια των λεγομένων του.

Περαιτέρω εξήγησε ότι είχε μερική ενημέρωση για την υπόθεση Novartis από τον αρμόδιο υπουργό στον οποίο ούτως άλλως η δικογραφία αποστέλλεται ανοικτή. Αυτό, διευκρίνισε, δεν απαγορεύεται από πουθενά.

Υπενθύμισε ταυτόχρονα, φωτογραφίζοντας τον Χαράλαμπο Αθανασίου, ότι προηγούμενος υπουργός Δικαιοσύνης είχε κρατήσει δικογραφία κατά πολιτικού προσώπου στα συρτάρια του επί τρεις μήνες.

Τόνισε μάλιστα ότι σαν μην έφτανε αυτό, είχε μελετήσει τη δικογραφία, είχε εκφράσει νομική άποψη ενώ δεν είχε τέτοιο δικαίωμα, την είχε επιστρέψει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος εν τέλει τον καταχέριασε.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφερόταν φυσικά στην υπόθεση Μιχελάκη ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε για δωροληψία από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη.

Ο Μιχελάκης είχε λάβει χρήματα από τον Πάλλη, όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό Hot Doc προκειμένου να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή υπέρ των συμφερόντων.

Ωστόσο ο κ. Αθαναασίου ως υπουργός Δικαιοσύνης αντί να διαβιβάσει τη δικογραφία στη Βουλή όπως ζητούσε ο Άρειος Πάγος, την είχε κρατήσει στα συρτάρια του και μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc την είχε επιστρέψει στον Άρειο Πάγο δήθεν για επανέλεγχο νομιμότητα. Η συγκεκριμένη δικογραφία είχε διαβιβαστεί τελικώς στη Βουλή αφού το ανώτατο δικαστήριο είχε απαντήσει στον κ. Αθανασίου ότι ήδη είχε προχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους.

Σχετικά άρθρα