Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος μίλησε με Κικίλια για τα ελληνοτουρκικά – Θα ενημερώσει και Μητσοτάκη

Ο Καμμένος μίλησε με Κικίλια για τα ελληνοτουρκικά – Θα ενημερώσει και Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Βασίλης Κικίλιας, Ίμια, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νησιά Αιγαίου, Πάνος Καμμένος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη διήμερη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, επικοινώνησε με τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βούλησή του να ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μόναχο, όπου θα συμμετέχουν στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

“Δεν θα μετάσχει σε άτυπη ενημέρωση για το Αιγαίο ο Κ. Μητσοτάκης” λένε πηγές της ΝΔ

Εν τω μεταξύ, πηγές της ΝΔ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επεσήμαναν πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο».

Οι ίδιες πηγές υπενθύμιζαν πως η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας, και κεκλεισμένων των θυρών.

Σχετικά άρθρα