Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα βόμβα Λοβέρδου στην κυβέρνηση: Δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό δεν τον εφαρμόζω

Νέα βόμβα Λοβέρδου στην κυβέρνηση: Δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό δεν τον εφαρμόζω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος,

Έξαλλοι είναι οι γαλάζιοι υπουργοί με την νέα βόμβα του Ανδρέα Λοβέρδου που όπως όλα δείχνουν έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα της κυβέρνησης.

“Έχω καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και δεν μπορώ να κληθώ να τον εφαρμόσω” δήλωσε το μεσημέρι στον Βήμα FM o Ανδρέας Λοβέρδος ανοίγοντας νέο γύρο εσωστρέφειας και αμφισβήτησης της πολιτικής της κυβέρνησης.

“Δηλαδή θα υπάρχουν δύο είδη υπουργών: Αυτοί που θα εφαρμόζουν το μνημόνιο και ο Ανδρέας Λοβέρδος που θα ψηφίζει ό,τι και αν θέλει” δηλώνει στο Tribune πρώην γαλάζιος υπουργός.

Στην Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι σε απόλυτη συννενόηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και εκτιμούν ότι θα τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα κυρίως γιατί “αυτό που τον ενδιαφέρει η κυβέρνηση αλλά το μέλλον και η καρέκλα της κεντροαριστεράς”.

Όλη η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου στον Βήμα FM:

Έχω καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και δεν μπορώ να κληθώ να τον εφαρμόσω. Άρα οι διαβεβαιώσεις που έλαβα ότι η σελίδα θα γυρίσει, όχι μέσα από την παροχή χρημάτων, δεν έχουμε λεφτά για να κάνουμε αυξήσεις στους μισθούς στο δημόσιο τομέα, δεν υπάρχουν αυτά. Παροχική πολιτική δεν μπορεί να γίνει. Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι που είναι το άλλο μεγάλο θέμα, θα πρέπει να τρέξουμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε.

Σχετικά άρθρα