Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι υποστηρίζει ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis για τις “μίζες” σε πολιτικούς

Τι υποστηρίζει ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis για τις “μίζες” σε πολιτικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Κωνσταντίνος Φρουζής, Παναγιώτης Πικραμμένος, Σκάνδαλο Novartis,

Αρνείται ότι έδωσε «μίζες» σε πολιτικούς ο Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της Novartis. «Ποτέ δεν έδωσα χρήματα, όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό» δήλωσε χαρακτηριστικά το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης Novartis, σε συνέντευξη του, στην Καθημερινή της Κυριακής.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της πολυεθνικής εταιρείας υποστηρίζει ότι συνάντησε τον Αντώνη Σαμαρά μόνο μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου με την ιδιότητα του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, με θέμα τις οφειλές του δημοσίου προς τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Για τον Παναγιώτη Πικραμμένο δήλωσε ότι τον είδε μόνο μία φορά στο Μέγαρο Μουσικής και ότι δεν τον συνάντησε ποτέ ξανά, όπως δεν έχει συναντήσει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ούτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα σημειώνει ότι τον γνώρισε ως γενικό διευθυντή του ΙΟΒΕ και ότι είχε επαφές μαζί του ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμη δεν έχει κληθεί να καταθέσει, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι αν είχε κληθεί θα είχε διαφωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης.

Σχετικά άρθρα