Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά το περιβάλλον Καραμανλή στα όσα είπε ο Αβραμόπουλος για τη Νovartis

Τι απαντά το περιβάλλον Καραμανλή στα όσα είπε ο Αβραμόπουλος για τη Νovartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο Novartis, Φάρμακα, Φαρμακοβιομηχανία,

Από το περιβάλλον του κ. Κώστα Καραμανλή τονίζεται ότι, σε σχέση με τα μεγάλης σημασίας θέματα του μοριακού ελέγχου του αίματος και της αντιμετώπισης της πανδημίας της γρίπης, οι επισημάνσεις του κ. Αβραμόπουλου ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Mε αυτόν τον τρόπο, τοποθετήθηκαν πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό για την εμπλοκή του ονόματος του κ. Αβραμόπουλου στην υπόθεση της Novartis αλλά και για τα όσα είπε ο Ευρωπαίος επίτροπος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή.

O Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη συνέντευξη Τύπο για την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis είχε αναφερθεί και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Αβραμόπουλος για το σκάνδαλο Novartis, επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις όσον αφορά στα εκατομμύρια εμβόλια για τη γρίπη H1N1 που πήραμε και δεν χρησιμοποιήσαμε είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Λέει ο μάρτυρας ότι ο “υπουργός Υγείας παρέσυρε τον Καραμανλή”. Τι ήταν ο Καραμανλής; Κανένα παιδάκι που δεν καταλάβαινε; Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε με ευθύνη και αυτό είναι εύσημο για τον Καραμανλή».

Σχετικά άρθρα