Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκάνδαλο Novartis: Επεισόδιο στη Βουλή – Ο Λιντζέρης φωτογράφιζε τη δικογραφία – Το έκανε και ο Σαλμάς

Σκάνδαλο Novartis: Επεισόδιο στη Βουλή – Ο Λιντζέρης φωτογράφιζε τη δικογραφία – Το έκανε και ο Σαλμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Λιντζέρης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κωνσταντίνος Φρουζής, Μάριος Σαλμάς, Σκάνδαλο Novartis,

Έντονο επεισόδιο προκλήθηκε στο γραφείο 131 της Βουλής, όπου βρίσκεται η δικογραφία για την υπόθεση Novartis, όταν ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος αναφέρεται στη δικογραφία, επιχείρησε να βγάλει φωτογραφίες με το κινητό του σελίδες της δικογραφίας.

Υπήρξε παρέμβαση των αστυνομικών της Βουλής, οι οποίοι του πήραν το κινητό με τον ίδιο να φωνάζει ότι έχει σβήσει τις φωτογραφίες.

Τελικά οι αστυνομικοί τον άφησαν, όπως λένε κοινοβουλευτικές πήγες, όταν ο κ. Λιντζέρης έσβησε μπροστά τους τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Στη συνέχεια αποβλήθηκε από την αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιντζέρης αναγκάστηκε στη συνέχεια να γράψει στο χέρι το απόσπασμα της δικογραφίας που τον αφορά.

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ είχε νωρίτερα υποβάλει αίτηση για να παραλάβει τη δικογραφία.

Στο επεισόδιο παρενέβη και ο ειδικός γραμματέας της Βουλής, όπως και η φρουρά του Κοινοβουλίου.

Όπως λένε οι ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές, φωτογραφίες είχε τραβήξει χθες και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς, αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι βουλευτής δεν απεβλήθη, ωστόσο οι αστυνομικοί τού ζήτησαν να σβήσει τις φωτογραφίες.

Κατέθεσαν για έμμεση εμπλοκή Βενιζέλου

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, φέρεται, από τους μάρτυρες που κατέθεσαν, να χρηματιζόταν από τη Novartis.

Μάλιστα, οι προστατευόμενοι μάρτυρες εξάγουν το συμπέρασμα πως από τη στιγμή που δωροδοκήθηκε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, Δημήτρης Λιντζέρης, τότε τα χρήματα κατέληξαν και στον πρώην υπουργό και τότε πρόεδρο του κόμματος.

Ο πρώην Βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης ανακοίνωσε ότι θα καταφύγει στην Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης αναφέρει στην δικογραφία για τον κ. Λιντζέρη

Μάξιμος Σαράφης: «Εικάζω ότι για όλες τις εξυπηρετήσεις στη Novartis αποκλείεται να έλαβε ως δώρο ποσό λιγότερο από 200.000 ευρώ .

»Ο Φρουζής ανάφερε ότι ο Βενιζέλος τον τοποθέτησε ως πρόεδρο του Ε.Ο.Φ και ότι λειτουργούσε ως ταμίας του Βενιζέλου στα θέματα υγείας»

Ο κ. Λιντζέρης χαρακτήρισε αυτή την κατάθεση βούρκο και βρώμικο κατασκεύασμα και πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας δεν λέει ποιος του έδωσε τα λεφτά, πότε γιατί και που αυτά πήγαν.

Όλα αυτά προκαλούν άλγος και θυμηδία και το λόγο από δω και πέρα έχει η Δικαιοσύνη ανέφερε στους δημοσιογράφους ο κ. Λιντζέρης

Σχετικά άρθρα