Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καλαφάτης για Μπουτάρη: Λειτουργεί ως “λαγός” στο Σκοπιανό

Καλαφάτης για Μπουτάρη: Λειτουργεί ως “λαγός” στο Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Θεσσαλονίκης, Διαδηλώσεις, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Σκόπια, Σταύρος Καλαφάτης, Συλλαλητήρια, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Φραστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για τη θέση που κράτησε αναφορικά με το ονοματολογικό των Σκοπίων, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

“Ο Γιάννης Μπουτάρης λειτουργεί στο Σκοπιανό ως λαγός του κ.Τσίπρα και της κυβέρνησης” είπε ο κ.Καλαφάτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FΜ”.

Στηλίτευσε τη στάση του δημάρχου να χαρακτηρίσει “κατάπτυστο” το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. “Ο χαρακτηρισμός αυτός τού επιστρέφεται και ο δήμαρχος χρωστάει μια μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο” είπε ο κ. Καλαφάτης.

“Το Σκοπιανό είναι ένα ζήτημα που τρέχει και δυστυχώς κάθε μέρα ο κ.Μπουτάρης μας δίνει πολλές αφορμές ώστε να βρίσκεται στην αιχμή της κριτικής μας” πρόσθεσε ο επικεφαλής των “Εντάξει”, επικρίνοντας τον και για τα λεγόμενα του προς το πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη.

Σχετικά άρθρα