Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καρφάρα” Αντώναρου για Άδωνι: Μου διαφεύγει το όνομα του Αντιπροέδρου

“Καρφάρα” Αντώναρου για Άδωνι: Μου διαφεύγει το όνομα του Αντιπροέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Αντώναρος, Νέα Δημοκρατία,

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Ευάγγελος Αντώναρος. Από τη στιγμή που πήρε είναι ασταμάτητος και «πυροβολεί» πρώην και νυν στελέχη στη Νέα Δημοκρατία, με ιδαίτερα αιχμηρό το σχόλιο  που έκανε για το όνομα του νυν αντιπροέδρου.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή δεν βλέπει με καλό μάτι της «επεκτατικές» βλέψεις του «μουσαφιραίου» Άδωνη Γεωργιάδη και έτσι με αφορμή μία ατάκα του αντιπροέδρου της ΝΔ κατά τη διάρκεια της χθεσινής κοπής της πίτας στο ξενοδοχείο Caravel, σχετικά με τον Γιώργο Πατούλη, εξαπέλυσε νέα διαδικτυακή επίθεση.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του μεταξύ άλλων είπε: «Από το συλλαλητήριο έλειψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όμως, ήταν εκεί και μίλησε ο επόμενος, Γιώργος Πατούλης».

Κάτι τέτοιο πυροδότησε το αιχμηρό σχόλιο του πρώην «γαλάζιου» υπουργού, ο οποίος με μπόλικη δόση ειρωνείας έγραψε στο Facebook του «δεν ξέρω αν είναι σωστή η είδηση.
Αλλά κάπου διάβασα ότι κάποιος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας — που αποκλείεται να είναι ο μετρημένος Κωστής Χατζηδάκης — συνεχάρη κάποιον προκαταβολικά επειδή λέει θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων.

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορεί. Λάθος θα είναι. Γιατί, αν θυμάμαι καλά ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κανένα χρίσμα. Επίσημο η ανεπίσημο.

Εκτός κι εάν ο εν λόγω αντιπρόεδρος — που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμη το όνομα του — έχει (αυτο)εξουσιοδοτηθεί να παίρνει ο ίδιος τέτοιες αποφάσεις».

Σχετικά άρθρα