Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαψεύδει ο Κουρουμπλής δήθεν εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis

Διαψεύδει ο Κουρουμπλής δήθεν εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, Φάρμακα,

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις εξελίξεις για την υπόθεση NOVARTIS ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής δηλώνει τα εξής:

1) Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά του ονόματὀς μου στη σχετική δικογραφία και πώς θα μπορούσε άλλωστε, δεδομένου ότι έχω ο ίδιος προκαλέσει τη δικαιοσύνη να διερευνήσει πιθανές ποινικές ευθύνες των φαρμακοβιομηχανιών για πληθώρα ζητημάτων (όπως φορολογικές παραβάσεις, ελλείψεις στην αγορά, την τήρηση ή μη των υποχρεωτικών πιστώσεων που έθετε ο νομοθέτης κλπ.)

2) Σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του κου Ανδρέα Λοβέρδου για το ζήτημα της τιμολόγησης φαρμάκων υπενθυμίζω τα δεδομένα που αποδεικνύουν το φαρισαϊσμό του μηνυτή :

Α) Η αλλαγή του Νόμου της τιμολόγησης φαρμάκων έλαβε χώρα κατ΄ εντολή των θεσμών και ολοκληρώθηκε κατόπιν πολύμηνων διαβουλεύσεων στις 14.8.2015.

Β) Στις 27.8.2015 η σχετική Υπουργική απόφαση της τιμολόγησης φαρμάκων που ενσωμάτωνε και εφάρμοζε τις σχετικές νομοθετικές αλλαγές έφερε την υπογραφή μου και αναρτήθηκε στη Διαύγεια, όμως δεν εκτελέστηκε, καθώς με διαδέχτηκε στο Υπουργείο ως Υπηρεσιακός Υπουργός ο κος Δημόπουλος ο οποίος και τη δημοσίευσε στις 11.09.2015 .

Τα συμπεράσματα για τη βασιμότητα ή μη των καταγγελλομένων από τον κ. Λοβέρδο θεωρώ πλέον ότι μπορεί να τα βγάλει και ο πλέον αδαής. Άλλωστε έχω ήδη απαντήσει για όλα αυτά στη Βουλή.

Σχετικά άρθρα