Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κόντρα” Βαξεβάνη – Άδωνι για Novartis: Οι μίζες από την πλαϊνή στο Μαξίμου επί Σαμαρά

“Κόντρα” Βαξεβάνη – Άδωνι για Novartis: Οι μίζες από την πλαϊνή στο Μαξίμου επί Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Διαφθορά, Κώστας Βαξεβάνης, Μέγαρο Μαξίμου, Σκάνδαλο Novartis,

Σκληρή απάντηση εναντίον του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη επεφύλασσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που αποκάλυψε το σκάνδαλο στο κυριακάτικο φύλλο του Documento, στα όσα είπε ο πρώτος για την ενημέρωση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως η δικογραφία διαβιβάζεται στον υπουργό Δικαιοσύνης για τις απαραίτητες ενέργειες, μετά την αποκάλυψη για εμπλοκή δέκα πρώην υπουργών στο σκάνδαλο της Novartis, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως “αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό”.

Ο κ Βαξεβάνης σε ανάρτησή του σημείωσε σκωπτικά πως “Ο Τζανακοπουλος πήγε για ενημέρωση από την μπροστινή πόρτα. Οι μίζες μαθαίνω από την πλαϊνή στο Μαξίμου επί Σαμαρά”.

Σχετικά άρθρα