Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι αριστεριστές σκάβουν το λάκκο του Τσίπρα, σύμφωνα με τη ΝΔ

Οι αριστεριστές σκάβουν το λάκκο του Τσίπρα, σύμφωνα με τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Άννα Ασημακοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ,

Εκτός από εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έχει αναλάβει -προφανώς- και καθήκοντα πολιτικού συντάκτη η Άννα Ασημακοπούλου. Γιατί πώς αλλιώς να ερμηνευτεί το γεγονός ότι εξέδωσε ανακοίνωση παραπολιτικού περιεχομένου σχετικά με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα αποφύγει τελικά το πικρό ποτήρι» εκτιμά στην ανακοίνωσή της η Άννα Ασημακοπούλου και εκφράζει την εκτίμησή ότι έχει «ανάψει το πράσινο φως», προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αμφισβήτησης της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

Η Άννα Ασημακοπούλου αναφέρει ότι η διαδικασία αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος, «εξελίσσεται σε μια αργή και επώδυνη διαδικασία» και συμπληρώνει πως το κείμενο το οποίο φέρει 53 υπογραφές στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ -και δημοσιεύεται σήμερα από τον Τύπο- «μιλά από μόνο του».

Μάλιστα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται και στη «(χωρίς καμιά από τις γνωστές λαλίστατες ανακοινώσεις) αναβολή της προγραμματισμένης για το περασμένο Σαββατοκύριακο συνεδρίασης της Κ.Ε. και αντικατάστασή της από μια εξωθεσμική και εν κρυπτώ συνάντηση», τονίζοντας πως πρόκειται για μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εκτός Κουμουνδούρου, σε «στενό οικογενειακό κύκλο», σε «συνθήκες μυστικότητας» και με τη συμμετοχή των συνιστωσών «Αραρέν», «Ανάσα» και «Ρόζα»».

«Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η διαδικασία εσωτερικής αμφισβήτησης μόλις ξεκίνησε και το “Κείμενο των 53” αποτελεί μόνο την αρχή», προσθέτει η κυρία Ασημακοπούλου και σημειώνει ότι ένα χρόνο μετά την υποτιθέμενη “αυτοδιάλυση” των συνιστωσών, «αυτές ζουν και βασιλεύουν και εξακολουθούν να αναζητούν τη συνισταμένη τους, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να αναζητά τις 150.000 χαμένες ψήφους του».

Ενδιαφέρον το “ρεπορτάζ” της Άννας Ασημακοπούλου, μόνο που δεν είναι ανακοίνωση κόμματος αυτή, όπως είπαμε είναι παραπολιτικό δημοσίευμα…

Σχετικά άρθρα