Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλοι στη ΝΔ με τον Τραγάκη – Πώς τους “άδειασε” στην Επιτροπή Θεσμών

Έξαλλοι στη ΝΔ με τον Τραγάκη – Πώς τους “άδειασε” στην Επιτροπή Θεσμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Τραγάκης, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Σαουδική Αραβία, Τασία Χριστοδουλοπούλου,

Ο Γιάννης Τραγάκης «άδειασε» την Νέα Δημοκρατία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Το θέμα της συζήτησης ήταν το αίτημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κληθεί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Η εισήγηση της προέδρου της Επιτροπής Τασίας Χριστοδουλοπούλου ήταν πως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν έχει σχετική αρμοδιότητα καθώς αυτή ανήκει στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής (σύμφωνα με το άρθρο 31β του Κανονισμού). Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διαφώνησαν με την εισήγηση.

Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Τραγάκης πρότεινε να ρωτηθεί η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής – θέση που δεν είχαν οι άλλοι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η Τ. Χριστοδουλοπούλου αποδέχθηκε την πρόταση και θα απευθυνθεί το σχετικό ερώτημα.

Όμως πλέον έχει προκύψει εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ καθώς οι βουλευτές της είναι έξαλλοι με τον Γ. Τραγάκη – μάλιστα αποχώρησαν από την συνεδρίαση.

Σχετικά άρθρα