Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: “Το προφίλ της κυβέρνησης ‘μυρίζει’ εκλογές”

Σκουρλέτης: “Το προφίλ της κυβέρνησης ‘μυρίζει’ εκλογές”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ελληνική Κυβέρνηση, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ,

Θέμα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης αλλά και την υποψία του ότι το κυβερνητικό προφίλ “μυρίζει” πρόωρες εκλογές εξέφρασε ο Πάνος Σκουρλέτης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι “βρισκόμαστε μπροστά σε μια πραγματική ανάγκη νομιμοποίησης της ασκούμενης πολιτικής.

Γιατί η κυβέρνηση και προηγουμένως, αλλά πολύ περισσότερο μετά τις Ευρωεκλογές, είναι πολιτικά απονομιμοποιημένη. Και επειδή υπάρχουν όλα αυτά τα πολύ κρίσιμα πράγματα που λέμε, που σχετίζονται με το χρέος…

Αλλά, θα σας, έλεγα επίσης και όλη την προηγούμενη διετία εφάρμοσε μια πολιτική που δεν είχε καμία σχέση με τις προγραμματικές της δεσμεύσεις. Θυμόσαστε την περιβόητη προγραμματική συμφωνία. Τίποτα απ’ όλ’ αυτά δεν υλοποιήθηκε. Αλλά, ας πούμε αυτό να το χωνέψουμε, τα δυο χρόνια. Όταν υπάρχει μια καταδικαστική ψήφος, όπως αυτή της ευρωκάλπης, κι εσύ αδιαφορείς – βγαίνει χθες ο Πρωθυπουργός και δίνει μια συνέντευξη και λέει ότι όλα πηγαίνουν καλά, προχωράμε…”, για να επισημάνει λίγο μετά:

“Θεωρώ ότι το προφίλ αυτής της κυβέρνησης «μυρίζει» πολύ εκλογές. Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει ανάγκη να προσφύγουμε σε αυτό που ονομάζουμε λαϊκή ετυμηγορία. Υπάρχει θέμα πολιτικό και ηθικό. Δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να συνεχίζει σε αυτόν τον αδιέξοδο δρόμο χωρίς να έχει την πολιτική νομιμοποίηση”, επιβεβαιώνοντας ως ανάλυση όσα σας γράψαμε την Κυριακή, ότι δηλαδή Εκλογές το Φθινόπωρο – όλα τα άλλα είναι όνειρα θερινής νυκτός.

Σχετικά άρθρα